Bun venit pe forum

Înregistrează-te acum pentru a primi acces la toate facilităţile de care dispunem. Odată înregistrat, eşti capabil să creezi topic-uri, să răspunzi la ele, să oferi reputaţie, să urmăreşti membrii, să ai mesageria ta personala, să postezi statusuri, să îţi personalizezi profilul şi multe altele. Acest mesaj va dispărea odată ce te înregistrezi.

Bun venit pe Best-Gaming

Comunitatea Best-Gaming a fost înfinţată cu scopul de a atrage cât mai mulţi pasionaţi de gaming şi pentru a le oferi un mediu de joc cât mai bun.

  Comunitate de gaming românească

  O nouă generaţie în lumea gaming-ului!

  Saifsfaxiano

  Federal Bureau of Investigation

  1 post in this topic

  Federal Bureau of Investigation este un departament care se ocupă cu combaterea traficului de arme și în special combaterea traficului de stupefiante. Agenții FBI au posibilitatea de a prinde infractori de la wanted 1 pana la 6, inclusiv robberi și runneri fără restricții privind orașele în care acționează.

   

  Sediul FBI se găsește în orașul San Fiero. Membrii de rank 1 și 2 sunt implicați în căutarea și prinderea distribuitorilor de droguri prin frecventele operațiuni sub acoperire. Cei de rank 3 reprezintă agenții supraveghetori, ei se ocupă cu supravegherea operațiunilor sub acoperire și a membrilor nou recrutați. Agenții de rank 4 fac parte din staff-ul FBI, sunt membri care dau teste cu cei nou recrutați, organizează echipe de intervenție la warurile între ganguri.

   

  Pentru a deveni agent FBI este nevoie de experiență și seriozitate, munca sub acoperire necesită un limbaj și o flexibilitate în dialog pentru ca cel suspectat de posesie sau distribuirea drogurilor să nu suspecteze faptul ca sunteți polițist.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now